Старши треньорът на Левски Николай Митов сподели, че има забележки към играта на своя тим, който допусна изравнителен гол в 81-ата минута. Все пак попадение на Гари Родригес в 90-ата донесе победата с 2:1 на Миньор Перник.

„Трудно спечелихме, в последната минута, защото трябваше да си решим мача много по-рано. Не може да се чака до 89-ата минута. Видях доста грешки. Първото полувреме държахме топката, малко ни трябваше при головия пас. След това можеше да вкараме 3-4 гола, но имам забележки към играта. Това са си наши проблеми, които ще решаваме сами.“

„Не бях притеснен при изравнителния гол, мачът е 90 минути. Вкарваш- побеждаваш. Няма знамение кой вкарва головете. Вкарахме и победихме“, завърши Митов.

„Доволен съм от трите точки, забележките ще ги кажа на футболистите, но ги поздравявам за характера и победата. Държим топката, имаме търпение с нея, но прибързваме с решителния пас и стреляме в неподходящия момент. Това ще го подобряваме. Не е имало подценяване, има и такива мачове за мое съжаление.“

„Мачът свършва, когато свири съдията. Аз вярвах в своите футболисти. Играчите са на земята, аз ги свалям там, не се притеснявайте за това. Имаме добра подготовка... да взимаме точките в 90-ата минута. Това беше съставът, с който исках да започна. Не съм дал почивка на никой, така съм решил. Ако не бяхме победили, аз щях да бъда виновен. Аз си нося риска.

Не са приятни тези сцени, против съм. Не видях добре и не мога да говоря“, добави Николай Митов по повод напрежението, породило се в края на двубоя.

„Рамос има проблем, надява се да отшуми. Антонио започна да загрява, но и той получи проблеми и отпадна в последния момент. Утре ще разберем, лекарите ще кажат, затова не го рискувах Антонио. Той е младо момче, дано не е сериозно.“

„Този мач го забравяме много бързо, и изобщо не мислим за Лудогорец. Мислим само за следващия съперник – Ботев Враца. Дали Миньор ни се е хвърлил, не ме интересува или притеснява. Да се хвърлят на когото искат. Другите носят, връщат. Гледам само моя отбор“, завърши Николай Митов.