Един от основните бизнесмени, които влагат пари в отбора на Берое Митко Динев заяви, че новото ръководство на клуба е решили да делегира всички права относно спортно-техническите въпроси на новия-стар старши треньор на отбора Илиан Илиев и неговият екип.

„От днес треньор на Берое отново е Илиан Илиев. Довечера заминава за Панагюрище, където отборът е на лагер. Ще работи с предишния си екип, а към тях ще се присъедини и Костадин Видолов”, сподели благодетелят.

„Водят се разговори с няколко футболисти за подсилване на отбора. Кодрич ще го повикаме да му се извиним, но той трябва да знае, че се намира на Балканския полуостров, а не в Швейцария. Има доста неща, които трябва да се наваксат”, добави бизнесменът.

„Проблемът на Берое бе липсата на реален инвеститор. Тези играчи, които напуснаха трябваше да им се даде шанс за развитие. Берое трябва отново да докаже, че е извор на таланти. Трябва да бъде изграден отбор боеспособен отбор. Трябва да се увеличи интереса на спонсорите. Ние сме делегирали всички права на екипа на Илиан Илиев”, каза още Митко Динев.