Треньорът на Беласица Мирослав Митев е доволен от показаното от неговия тим при гостуването на ЦСКА и се надява, че въпреки загубата с 0:2, неговите играчи ще повярват във възможностите си и ще играят с успех в следващите кръгове.

 

„Честитя победата на ЦСКА. Опитахме да се противопоставим доколкото можем, но за съжаление загубихме”, каза бившият вратар.

 

„Показахме много по-добро лице отколкото в първия кръг. Надявам се да получим една увереност, която да ни позволи да постигнем победи в следващите кръгове.

 

Запитан за разгромната домакинска загуба от Черноморец с 1:6 в първия кръг и подадената оставка Мирослав Митев отговори:

 

„Нормално беше да я подам. Направихме шест груби индивидуални грешки, от които ни вкараха шест гола, което е недопустимо в домакински мач.”

 

„На базата на селекцията от български и бразилски играчи отборът успя да се представи добре през сезон 2006/07 година. Напуснаха ни седем основни играчи. Момчета, някои от които са на по 19 години, се нуждаят от време. На това се дължи играта ни на приливи и отливи. Не можем да постигнем равномерно представяне”, каза още Митев.