Собственикът на ЦСКА Прамод Митал по всяка вероятност отново няма да бъде на трибуните по време на важен мач на своя отбор. Конкретна причина за отказа за сега не се посочва.

Въпреки очакванията на „армейската” администрация, индийският милиардер няма да бъде в ложите на ст. „Васил Левски” в неделя, като последната информация в Борисовата градина е, че Митал ще пасува и този път.

От „Армията” бяха приготвили вариант, който да осигури възможно най-благоприятен престой на боса по време на дербито, като това включваше резервирането на специална ВИП-кабинка. От ЦСКА искаха по този начин да избегнат повторението на сцените от пролетта на тази година, когато на мача между „сини” и „червени” собственикът на ЦСКА и неговите роднини и бизнес партньори бяха обиждани от фенове на Левски.

Освен на този двубой, единствената друга среща която милиардерът е проследил досега на живо за близо година на своя клуб е срещата от турнира за купата на УЕФА между ЦСКА и Тулуза /1:1/ на ст.”Българска армия”.

В Борисовата градина все пак имат един процент вероятност на ум, ако в последния миг Митал реши да промени плановете си и да отскочи за няколко часа до София.