Холандската звезда на Лудогорец Върджил Мисиджан смята, че отборът му е достатъчно силен, за да се справи с грандовете на родината му. Разградчани вече биха на два пъти ПСВ Айндховен, когато играеха в груповата фаза на Лига Европа преди две години и според него това доказва тезата му. 

"Когато играхме за първи път с ПСВ, всички мислеха, че ще ни смачкат. Но ги победихме и веднага това се отдаде на късмета. После ги бихме пак и го отдадоха на тежкия сезон, през който минаваше тимът."

"Но аз мога да ви кажа, че тези победи не бяха случайност. Лудогорец е достатъчно силен отбор, който може да победи всеки от грандовете в Холандия. Благодаря на този отбор, че ми даде шанс да играя в Шампионската лига."

"Когато излязох на терена в мача с Реал Мадрид се чувствах невероятно. Дотогава бях играл срещу този отбор само на Плейстейшъна си. В София дори можехме да измъкнем нещо. След мача отидох дори да искам фланелката на Кристиано Роналдо, но не съм го преследвал, защото все пак съм професионалист", сподели Мисиджан.