Известният рапър Мишо Шамара се насочи и към футбола, но в рими. Причината – Миньор Перник. Заради добрите си приятели сега шефове на перничани, варненецът загърби любимия по наследство Черно море и написа песен посветена на жълто-черните. Шамара изгледа наживо и няколко мача на Миньор, като Гонг стигна до демо-версия на парчето, което учуди Мишо, защото не трябвало да се пуска още, а тепърва да се миксира и т.н. плюс това тепърва някой друг глас ще изпълни официално парчето.

За сега Мишо Шамара или Big Sha е сложил име „Миньоро” на рапирането, в което се чува: „Пред винкела всички сме равни! Това е футбол, а не тенис на корт. Вдигнете шум за Миньоро”

Ето какво разказа Шамара пред Гонг:

Последният ред от втория куплет е „Пред винкела всички сме равни!”

Аз съм наследствен фен на Черно море, но съм приятел със шефовете на Миньор Перник и те ми предложиха да направя нещо за надъхване на момчетата. Направих го на много приятелска основа, не за пари или нещо друго. С хората от ръководството се познаваме отдавна и сме приятели.

Ходих и на няколко мача на жълто-черните, гледах как се представят. С ЦСКА въпреки загубата играха много добре! Твърде вероятно е друг да запише песента, за да не се води точно моя, така хем няма да предам тима, който обичат, хем ще помогна на Миньоро и моите приятели. Трябва да взема да отида и на някой мач на моряците.

Мога да кажа, че симпатизирам и на Миньор! Играчите имат дух, воля и трябва да се борят. Сам направих песента и текста е мой.

Понякога някои футболисти играят като манекени и на терена си показват само прическите. Просто трябва по-мъжката да се играе.

Живея си живота и пускам нови неща, песента за Миньор, песента със Снуп Дог и Лилана, където репрезентвам България. Продължавам да съм си квартален плъх и да живея трудно.

Не мога и не играя футбол! Имам страх от топки! Спортувам във фитнеса и от време на време блъскам чували.

Не се интересувам чак толкова много от футбол и даже като ходя на мачове се чудя как някои фенове влагат толкова много емоция. Това, че може да се залага доста опорочава играта и хората се чувстват прецакани.