Старши треньорът на Беласица Мирослав Митев заяви, че е доволен от представянето на неговите футболисти и спечелената точка.

„Опитахме се да сме активни и в защита и в нападение. Доволни сме от точката. За съжаление не успяхме да реализираме положенията пред вратата на Левски и да спечелим още две точки”, сподели наставникът на Беласица.

„Резултатът е реален. Успяхме да стигнем и до голови удари, но Георги Петков се справи много добре. От пет кръга имаме само два гола и това е основният ни проблем. Този проблем според мен е психологически и ще се опитаме да го преодолеем. Беласица ще излезе от кризата, ако победим Спартак Варна”, завърши Мирослав Митев.

Президентът на Бела Костадин Хаджииванов пък нападна Левски. „Мъри се оплакваше, че Левски няма достатъчно мачове след отпадането от Шампионската лига. Сега пък се оказа, че срещите са им много. Те имат дълга резервна скамейка и мисля, че трябваше да си изиграят двубоя в нормален ден. ЦСКА и Литекс също имат много национали, но не пожелаха да си отложат мача. Това си е тяхно решение”, заяви шефът на петричани.