Шампионът с Лудогорец Мирослав Иванов е на път да се завърне в Левски, научи Гонг. Халфът, който напусна тима от Разград, трябва да подсили „сините“, които продължават да търсят нови попълнения, които да вдигнат нивото на отбора.

Шуменският Деко игра в Левски и преди години, като със „сините“ също стана шампион на България. В момента Иванов е най-титулуваният футболист от всички играещи в А група, колкото и странно да звучи това.

Миро Иванов носи екипа на Левски от 2005 до 2009, като основно беше резерва в Дрийм тима на Станимир Стоилов. След това игра за кратко в Монтана, за да премине в Лудогорец, където завоюва две титли. Деко вкара шампионския гол срещу ЦСКА през сезон 2011-2012.

Полузащитникът от Габрово има три титли с Левски и две с Лудогорец. Със „сините“ е спечелил две купи и две суперкупи. По един път печели тези два трофея и с фланелката на Лудогорец Разград. Така на сметката му личат общо 11 трофея в България.

На този етап от „синия“ клуб не коментират дали привличането на Иванов ще стане факт, но според източници на Гонг сделката е много вероятна.

Иванов проведе пълна подготовка с Лудогорец и дори бе част от отбора в началото на сезона. След уволнението на Ивайло Петев дните му в Разград изглеждаха преброени. Той скъса договора си с клуба след като не получи картотека за мачовете в Шампионската лига. Последната му изява за „орлите“ бе в мача със Славия, който завърши 3:0 за тима от Разград.