Нападателят на Черно море Мирослав Манолов коментира преди гостуването на Видима Раковски, че дори Барселона се затруднява, когато играе срещу отбор, който само се защитава. Въпреки това той изрази оптимизъм за мача в Севлиево.

Относно първия си гол след голяма пауза, нападателят коментира: „След този дълъг период се радвам, че отбелязах това поведение. Празнувах го, естествено. След гола изразих една голяма радост и едно облекчение, че отново изпитах това удоволствие.”

„Не ме беше страх,  а имах скованост от самата контузия, която с течение на време е нормално да се отпусне. Аз съм максималист и винаги се стремя да показвам все по-добра игра. Радвам се, че навлизам в добра форма, усещам се добре, надявам се да помагам на отбора.”

„И Барселона им е трудно срещу 11 човека отзад, естествено, че е трудно, но това е тактика на даден отбор, никой не може да ги упреква. Всичко се преценява на момента, опитваш се да преодолееш този бетон. Всичко се решава по време на мача, оптимист съм”, допълни Манолов.