Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич се извини за допуснатата загуба от Литекс в първия пролетен кръг от полусезона на А група. Пред bТВ сръбският специалист сподели, че ще направи промени в състава за предстоящия мач с Черноморец, а „те ще бъдат болезнени“.

„След този резултат имам визия за бъдещето. Нормално е реакциите на феновете да са негативни, след като резултатът е негативен. Извинявам им се за този резултат. Имах една дилема и заради това, което избрах, паднахме. Зная къде изгубихме мача. Не бих казал, че защитата е най-слабото ни звено. Не позволявам да се допускат тактически грешки. Този, който прави такива - вече казах къде ще му бъде мястото. Головете, които допуснахме, бяха подарък за противника. Умишлено смених Платини и Варела. При 1:0 за Литекс можехме да изравним. Но не използвахме създадените положения. А втория гол не искам да го коментирам, той не е за коментар“, сподели Миодраг Йешич.

„Варела даде максимума от себе си. Теренът беше тежък, не исках да го губя за следващия мач. Същото се отнася и за Платини. 20 дни той не тренира с отбора беше контузен. Когато получихме втория гол, реших да ги запазя - и Платини, и Варела. Вече сме концентрирани върху мачовете за Купата на България, въпреки че няма да вдигнем ръце от първенството.“

„Разбира се, че ще има промени в следващия мач срещу Черноморец. Те ще бъдат болезнени, ще боли. Тези, които не дадоха максимума от себе си ще трябва малко да почакат, за да играят отново за ЦСКА. Има играчи, които дебело, сериозно трябва да се замислят. Не искам да коментирам войната между фенове и ръководство. Аз съм концентриран върху моята работа“, добави треньорът на ЦСКА.

„Другият отбор“ (Левски – бел. ред.) го наричам и „Синият лагер“, може би е случайно, но никога не съм изговарял името им“, уточни Йешич.

„Разликата между предишния ми престой тук и сегашния е огромна, най-вече в качеството на играчите. Сега има много пропуски в организацията“, завърши сърбинът.