Миньор Перник стигна само до точка при домакинството си на Локомотив Пловдив от 20-я кръг на А група, като двата отбора завършиха 1:1. По този начин перничани останаха в зоната на изпадащите.

Домакините имаха надмощие през първото полувреме, но не успяха да го материализират. В 27-та минута Джиби подаде към Йорданов, който стреля, но Йордан Господинов улови топката без проблеми. Две минути по-късно Джиби с глава, върна топката в наказателното поле на Локомотив Пловдив, където Цветков от 12 метра шутира над напречната греда. В 36-та минута след центриране от корнер в наказателното поле на Локомотив, Олегов стреля с глава, но в страни от вратата на Йордан Господинов.

Локомотив Пловдив имаше добра възможност да поведе в резултата в 43-та минута, когато Георги Стефанов преодоля Стефан Станчев и стреля, но топката премина на сантиметри в страни от левия стълб на вратата на Боян Пейков.

Локомотив Пловдив излезе напред в резултата в 59-та минута, когато Йордан Юруков стреля от около 18 метра и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Пейков.

Миньор бе близо до това да изравни резултата в 80-та минута, когато след удара на Окечукво топката срещна гредата.

Все пак Миньор Перник стигна до изравнителен гол в 86-та минута, когато Окечукво стреля от около 22 метра и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Господинов.

След това равенство Миньор Перник остана на четиринадесето място с 16 точки, докато Локомотив Плодив заема шеста позиция с 32 точки.