Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов днес бе видимо доволен от факта, че Дарко Тасевски се завърна да тренира с основната група. Македонският национал дълго време се възстановяваше от контузия и имаше индивидуални занимания с кондиционния треньор Ясен Екимов.

Вчера Дарко премина последните натоварвания, преди от днес да започне да тренира с топка. Част от тях включваха и упражнения с ластици. Те се връзват за двата крака на футболиста и той се стреми да ги опъва. Тасевски, на шега, вчера дори се оплака от Екимов, че го „мъчи, защото му имал зъб”.

Днес, докато Дарко тренираше наравно с останалите здрави, Минев (на снимката) зае неговото място на ластиците. Веско не тренира вчера, заради болки в едното коляно и днес направи бягането, но бе спрян от Стоилов да тренира с топка. Преди да започне да тренира наравно с останалите и Минев трябваше да поработи с ластиците, под ръководството на Екимов.

Днешното бягане не бе леко и поради факта, че вчера следобед сините имаха възстановяване.

Георги Петков за пореден път помоли чрез Гонг да съобщим, че „се отказва от футбола”. Това оказа влияние върху треньора и той „пусна” вратарите да тичат по-малко. Малко по-късно вратарят, щастлив от признанието, че е най-добър футболист в нашето първенство, се отказа от намеренията си да спира с футбола.

Николай Димитров не излезе въобще на терена, за да бяга, като Стоилов поясни, че на Хичо са се събрали много двуразови тренировки, а заради пробите в Арсенал той не е почивал. Другият, който не тренира днес бе Шакиб Бензукан заради неговите премеждия с президента на САЩ Джордж Буш.

Даниел Боримиров, Лусио Вагнер и Миро Иванов безпроблемно се справиха с бягането, но след него бяха освободени от заниманието. Бразилецът го боли петата на единия крак, докато Боримиров е с мазоли, които го болят при участие в упражненията с топка.

Новината на деня за останалите хора в хотела, извън групата на Левски е, че днес времето продължи да се влошава. Бурен вятър пречи на нормалните разходки в хотелския комплекс, а и „чудото” се случи, когато за кратко прехвърчаха и дъждовни капки.