Спортният директор на Локомотив Пд Бранко Милованович призна пред Gong.bg, че не се е стигнало до разбирателство с Вилфред Нифлор относно преминаването му в тима от Пловдив. Разговорите са прекратени заради заминаването на отбора за Кипър, а и се е появила и друга опция да привличане на централен нападател, ако не станат нещата с французина.

„Разговаряхме, и в петък до късно през нощта, и днес до преди да тръгнем за София, откъдето летим за Кипър, сподели спортният директор. Ние искаме да имаме Нифлор в нашите редици, но не на всяка цена. Засега стопираме разговорите с футболиста и мениджъра му. Не искам да коментирам повече. Ако не стане с Нифлор, то ние имаме и друга опция за привличане на играч на позицията централен нападател. Ще сме коректни и първо ще видим как ще се развият преговорите с Нифлор.”

Според запознати, около привличането на френския таран, проблемът е в исканите от него пари и даваните от страна на Локомотив. Нифлор,чрез мениджъра му, се опитва да вдигне парите от предварително договорените и да стигнат до нивото на тези, които Вилфред е взимал в Литекс, когато играеше там.

Бранко Милованович не пожела да потвърди слуха, че става въпрос за разминавания във финансовите параметри на евентуален договор.

„Няма шанс да ви разкрия подробности от преговорите, категоричен бе спортният директор на Локомотив. Надявам се да се разберем и с играча, и с мениджъра му.”

Веднага тръгнаха слухове, че Нифлор, освен да възроди кариерата си, опитва и да изкара и някое-друго евро в нейния край.