Спортният директор на Локо Пд Бранко Милованович от дълго време не е в България и не е говорил по актуални теми свързани с тима от Лаута. Открихме го в Сърбия и той се съгласи да говори за Дарик радио.

„Искам да успокоя феновете на Локомотив,че нямат основание да са притеснени в тази ситуация. Николич не иска да бъде треньор на Локомотив за следващата година. Разговарях с него и се разбрахме. Николич има голям проблем. Баща му е болен и той не е концентриран да изпълни следващата година това, което аз ще искам от Локомотив. Николич и Зайковац няма да са в отбора.”

Естествено е да разберем кой ще е треньор на Локомотив Пловдив през следващата година.

„Ще видим кой ще води Локомотив, сподели Бранко Милованович. Говорили сме с двама, трима кандидати. До петък ще съобщим кой ще е новия треньор на Локомотив. Сигурен съм, че няма да сгрешим в избора ни и който дойде ще направи отбора това, което ние искаме, искат и феновете на Локомотив.”

„Много сме близо до треньор да е българин, сподели Бранко.За мен не е важно дали ще е сърбин, българин,испанец или македонец. Важното е да се отдаде на работата си в Локомотив. Трябва да вярва, че Локомотив може да гони върха.”

Очакванията са най – вероятно старши треньор на Локомотив да е Атанас Джамбазки, ако ще е българин.