Завърналият се в Левски Йордан Милиев изказа доста оптимистично мнение след равенството 1:1 срещу Литекс. Според него отборът е заслужавал да победи, а ако продължава да играе по този начин, „ще имаме много добри резултати“.

„Трябваше да победим днес, загубихме 2 точки, стана много мъжки двубой, за съжаление не успяхме да победим. Случва се, допускат се грешки, хубавото е че отборът лично на мен ми направи впечатление, че стои доста добре, играхме доста агресивно. Ако продължаваме така съм сигурен, че ще имаме много добри резултати“, заяви бранителят.

Относно причината да се завърне на „Герена“, Милиев обясни: „Другите оферти, които имах не бяха толкова задоволителни. Проведох разговор с господин Сираков и реших да остана в Левски. Всичко зависи от мен, от отбора, от играта, ще видим.“

„За съжаление мисля, че един път бяхме на тази позиция, но в крайна сметка после успяхме да влезем в групите на Лига Европа.“

„Една доста добра обстановка заварих, страхотна дисциплина. Доста добър отбор ми се видя, организационно много добре стои отбора“, допълни Милиев.