Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след загубата от Славия, че в защитата на отбора е липсвало необходимия синхрон.

„Почнахме лошо мача. Влязохме с два гола пасив и не успяхме да се върнем.Трудно влязохме в мача. Още преди началото предупредих играчите, че Славия вкарват голове в началото на своите мачове. Не показахме това, което можем. Трудно е, когато не влезеш на сто процента в мача да наваксаш. Не показахме играта, която можем. Не бих искал да коментирам за предателство от страна на футболистите“, коментира старши треньорът на ЦСКА.

„В този мач нямаше какви други смени да направя. Всичко, което се пише влияе негативно на футболистите. Вече съм две години в ЦСКА и съм дал всичко от себе си. Аз не съм предател, не знам дали има предатели. Аз никога няма да напусна отбора. Нямам поставен ултиматум, докато ми се гласува доверие ще работя. Щом се прецени, че не мога да помагам на ЦСКА ще си тръгна. Други хора решават това. В България очаквам недоброжелатели. На много хора им беше неприятно, че побеждаваме. Аз вярвам във всички мои играчи. С много от тях постигнах успехи. Няма как да се работи спокойно в тази обстановка“, добави наставникът на „армейците“.

„С контузиите на Бандаловски и Апостол Попов се наруши синхронът между защитниците, които изнесоха всички мачове през миналия полусезон. Аз вярвам на всичките. Не коментирам съдията. Няма да хвърля вината върху съдията, трябва да търсим вината в нашия отбор. Искам да честитя победата на Славия. Заедно с футболистите се извадихме от много тежко положение. Имахме си доверие, но сега отново се върнахме по нанадолнището. Аз им казах, че отново заедно може да излезем от тази ситуация. Няма отбор, който да побеждава във всички мачове и това не е нормално. Винаги негативните резултати водят до напрежение, когато побеждаваш е много по-лесно.В момента в отбора няма необходимия синхрон“, каза още Милен Радуканов.