Живко Миланов има минимални шансове да участва в дербито между Левски и ЦСКА в края на седмицата. Защитникът на „сините” и днес тренира самостоятелно.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че шансът Миланов да се възстанови е изключително малък.

„Имаме контузени футболисти, но постепенно ще работим, за да разберем кои от тях ще са готови със сигурност. Бензукан едва ли ще играе до края на годината. Преди мача с Локомотив София имахме петима защитници, сега вече са четирима”, обясни специалистът.

„Двата отбора се познават отлично, но все пак ще гледаме отделни детайли от тяхната игра. Сега е по-важно да изчистим ситуацията около нашия състав”, продължи Стоилов.

„Ако и преди този мач трябва да говорим за мотивация, значи футболистите трябва да са в друга съблекалня и друг отбор”, каза още Стоилов.

„Не мисля, че ЦСКА ще се затвори този път. Те също ще излязат, за да спечелят. Смятам, че ще стане двуостър мач, което е хубаво за нашия отбор. На всяка цена ще търсим победата без да се притесняваме от рисковете, които ще поемем, имайки предвид опасните контраатаки, които ЦСКА прави”, допълни треньорът на Левски.