Един от основните футболисти на Левски Живко Миланов заяви за Гонг, че трите точки в Сандански са в графата задължителни за „сините”.

„Надявам се отборът да се е подготвил добре. Победата в първия мач е задължителна. Ние сме си поставили цели, които минават през победи в мачовете от първенството. Колкото до целите ни, те са едни и същи всяка година. Трябва да спечелим първенството и купата”, каза Живко Миланов.

„Имам бегла представа от класата на БАТЕ Борисов. Засега не сме ги гледали. Що се отнася до Вихрен, смятам че отборът не е променен в сравнение с миналата година”, допълни десният бранител на Левски.

„Мисля, че въпреки проблемите, ЦСКА си е ЦСКА. На мнение съм, че те ще са ни основен конкурент. Видя се, че Литекс с нищо не ги превъзхожда. Както винаги три-четири отбора ще се борят за титлата”, отбеляза националът на България.

„Ние свикваме с Велислав Вуцов, а и той с нас. Мисля, че почнахме да се сработваме. Тази подготовка беше една от най-тежките, които съм правил. Надявам се в Сандански отново да помогна на Левски с гол, както стана и миналата година”, продължи Живко Миланов.

Защитникът е стопроцентов титуляр в схемата на Велислав Вуцов. Миланов бе смятан за любимец на предишния наставник Станимир Стоилов, който го наложи в сериозния професионален футбол.