„Всички атаки отиват към мен, въпреки че аз не участвам във всички решения”, заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по повод скандалите в дисциплинарната и апелативната комисия и недоволството на клубовете от тяхната работа.

„Комисиите не обслужват интереси, всичко е въпрос на тълкуване. Ще събера членовете и на двете комисии на изпълкома да изкажат своето мнение. Те са независими една от друга”, допълни бившият страж на България, специално за Гонг.

„Чух, че е имало заплахи на митинга на ЦСКА. Ние работим против тези неща. Това застрашава и нашите участници в УЕФА. Нашата полиция, както и холандската, са уведомени за тези заплахи”.

„Футболният съюз не работи в полза на никой отбор. Може и да се правят грешки, но за първи път се наказват грандовете, което е показателно. Ще има редовен изпълком, на който хората, които са взели тези решения, ще имат възможност да се защитят”.

„Решението да не допуснем дублиращите отбори не бе взето под натиск. Надявам се догодина да направим първенство само за дублиращи отбори”, заяви Михайлов по повод решението да не бъдат допуснати вторите отбори на ЦСКА, Левски и Литекс в Б група.

„Дал съм си и здравето и нервите. От тази работа страда и семейството ми, но щом съм го искал, трябва да издържа до края”.

„Само в България президентът е виновен за всичко. Който и да е шеф на съдиите, ще бъде едно и също. Надявам се всички босове на клубове да престана да контактуват със съдии, защото те работят под огромен натиск”, допълни четвъртият от Световното в САЩ.