Спортният директор Михаил Мадански днес напуска отбора на Монтана след среща с ръководството на клуба. 

Мадански имаше разговор с кмета на града Златко Живков и останалите хора от управата, на които предложи своята визия за развитието на клуба и евентуален нов треньор, който да наследи подалия оставка през уикенда Ферарио Спасов. Хората в клуба от Северозапада обаче не приеха идеите му.

Мадански искаше да заложи на младия и амбициозен специалист Александър Томаш, който в момента тренира отбора на Банско в Б група, а също така и на екипа му. Но предложението му не било прието.

"Обсъждаха се и други варианти, в детайлите на които не искам да влизам в момента. Аз съм човек, който е наясно, че екипната работа е водеща при успехите във футбола. Ако ръководството на Монтана има идея за треньор, то той може да не ме иска. При това положение взех решението да се разделим и си тръгвам. Напускам Монтана с най-добри чувства към отбора, към обществеността и към феновете им пожелавам успех, коментира Мадански пред БТА.

Днешната тренировка беше водена от Иво Тренчев - досегашен помощник-треньор, и Мирослав Митев- треньор на вратарите. Не е изключено именно те двамата да водят отбора до края на есенния полусезон.

Монтана отстъпи на Черно море с 0:4 в последното си домакинство и се свлече на предпоследното 9-о място./БТА