Новото попълнение на „Ботев" Михаил Иванов сподели пред клубния сайт очакванията и целите, които си поставя с "жълто-черната" фланелка.

"Радвам се, че идвам в клуб като Ботев. Труден момент персонално за мен, тъй като една година не съм играл и се чувствах леко ненужен на „Герена“. Труден момент и за Ботев, с всички спекулации в последните седмици. Радвам се, че дойдох тук и си подадохме ръка един на друг и се надявам в трудни моменти като този да излезем заедно", коментира Михаил Иванов.

"Амбициите ми са да направя колкото се може повече мачове и да допусна колкото се може по-малко голове. Имаше още 3-4 отбора от България, които ми се обадиха и бяха заинтересовани от мен, но мисля, че Ботев е най-правилното решение", заяви Мишо Иванов.

"Бил съм в Италия, играл съм в отбор с многобройна публика. Имах и късмета да наблюдавам един мач на Ботев с Либертас, няма нищо по-хубаво от това да играеш пред хиляди зрители. Явно ми е писано да съм ботевист – първо в Ботев (Враца), сега и в Ботев (Пловдив)", каза още Иванов.