Новото попълнение в Берое Михаел Ковачевич заяви, че още от първия ден в отбора му прави впечатление колектива и това, че всички футболисти са като един „юмрук” на терена. Той добави, че е готов да даде най-доброто, на което е способен във всеки един момент за отбора.

„Чувствам се много добре в Берое. Бях приет много добре в отбора”, сподели Ковачевич.

„Мисля, че се адаптирам добре. Има голяма разлика в езика. Мисля, че постепенно се адаптирам. Надявам се скоро да започна да играя и да помогна на отбора”, добави защитникът.

„Аз съм готов да играя, но треньорът решава кога ще заложи на мен. Аз съм готов да дам най-доброто, на което съм способен във всеки един момент. Надявам се да получа шанс. Готов съм да го сграбча. Готов съм да дам най-доброто за Берое”, продължи новото попълнение на тима.

„В първите мачове Берое нямаше късмет и това лиши отбора от победа. Смятам, че в последните два мача Берое демонстрира огромно желание и вяра и нормално стигна до две последователни победи и 6 точки. Тези два успеха са от огромно значение за отбора.”

„Берое е един много добър отбор. Прави ми впечатление колективната игра. Всички футболисти се раздават на терена и се борят като един юмрук. Петър Хубчев е много добър треньор”, каза още Михаел Ковачевич.