Испанският полузащитник на Левски Мигел Бедоя говори пред Гонг след победата на „сините“ над Ботев с 1:0. Снощи испанецът остана резерва, защото имаше травма от двубоя с Поморие за Купата на България. Включването му беше в атака, което е нетипично за него.

„Този мач беше изключително важен за нас, защото след равенството между Лудогорец и Литекс можеше да застанем много близо до тях и успяхме. Това беше мач с много битка, а в крайна сметка ние успяхме да спечелим след гол на Георги Костадинов. Резултатът е чудесен за нас“, сподели испанецът пред Гонг.

„За нас е добре, че мислим мач за мач, мисля че така е редно. В добра серия от резултати сме. В последните осем мача допуснахме само един гол, който ни вкараха в Пловдив. Не допускаме голове и събираме точки. Чакат ни важни мачове, а след тях ще видим каква е ситуацията в първенството“, продължи полузащитникът на Левски.

„Честно казано не вярвах, че ще мога да играя, защото имах контузия от мача в Поморие, но се наложи и се включих. Чувствам се добре, което е хубаво“, завърши Мигел Бедоя.