Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Методи Стойнев потвърди, че заплатите на футболистите са изплатени и днес тренировъчният процес е бил напълно нормален.

Вчера почетният президент на клуба Христо Бонев предвеща тъмно бъдеще за тима, тъй като ръководството няма никакъв контакт със собственика Константин Динев. По-късно стана ясно, че футболистите обявяват бойкот, заради неизплатени възнаграждения.

Според Методи Стойнев обаче дължимите заплати на играчите са били изплатени днес.

„Да, футболистите тренират, получиха си там възнагражденията. И тренират с настроение, готвят се за мача с Лудогорец. Да, футболистите тренираха и вчера, тренират и днес. Получили са си възнагражденията, които са си заработили. Мисля, че сега ситуацията в клуба е спокойна“, сподели Методи Стойнев пред Дарик радио.

„Не съм запознат с декларацията на феновете, в сайтовете пише, че и мач няма да има, откъде да знам кой какво пише, те са 1000 сайта. Показал съм обичта си към този отбор и продължавам да го показвам, защото се опитвам да работя и да давам всичко от себе си“, коментира още шефът на Локо Пд.