Мениджърът Георги Градев, който представлява бившия треньор на ЦСКА Пламен Марков, заяви, че президентът на червените Александър Томов е напълно некомпетентен и е юридически лаик, който не знае какво говори относно уволнението на неговия клиент и течащото дело за обезщетените в Спортния съд в Лозана.

„Пламен Марков ще излезе със свое изявление в близките 4-5 дни. Той е безкрайно огорчен от г-н Александър Томов” – заяви Градев - „Г-н Томов изобщо никога не е чел през живота си Кодекса на труда и не е лошо да вземе да се запознае с тази книга.

Изказванията на Томов са чист популизъм, хвърляне на прах в очите на феновете на ЦСКА и настройване на феновете на ЦСКА срещу Пламен Марков - един човек, който е прекарал целия си живот в този отбор и обича този отбор.”

„След като законът дава право на Пламен Марков да си търси правата в Спортния съд в Лозана, той си търси правата в Спортния съд в Лозана. Кой крив, кой прав, това г-н Томов не може да каже. Това може да каже само Спортният съд в Лозана.”

„Аз мога да съжаля, че този човек е бил вицепремиер на България. Той е абсолютно некомпетентен, юридически лаик и изобщо не знае за какво говори. Ако той прочете Кодекса на труда и види заповедта за уволнение на Пламен Марков, сам ще разбере колко се е изложил пред вас”, продължи Георги Градев.

„Съвсем скоро на ЦСКА предстои да даде отговор в писмен формат. Има едно изслушване, което трябва да се състои преди лятото и след него трябва да има решение, да се надяваме, че то ще излезе през лятото. Това е дело от финансов характер и няма да има спортни последствия, ако те си изпълнят задълженията по присъдата, но нека първо спечелим.”

„Ако ЦСКА бяха прави, защо Арбитражната комисия прекрати договора на Пламен Марков”, пита Градев.