Бившият футболен рефер Бисер Маринчев бе мениджърът, който придружаваше Даниел Димов при подписването на личните условия на халфа с Левски. Той бе видимо доволен от договорените условия за неговия клиент и се съгласи да даде кратко интервю за Дарик радио.

„Естествено, че съм доволен от условията на договора на Даниел”, заяви Маринчев. „Щом договорът е вече е факт, значи сме доволни от тези условия. Аз само мога да кажа, че Даниел Димов е един много добър футболист и подписването на договора с Левски е една крачка по-нагоре за него. Благодарни сме на Черно море, че му дадоха възможност да се развива като продължи кариерата си в Левски. Надяваме се, че това е едно стъпало нагоре в кариерата му, но не е още краят на развитието му. Вярвам, че в бъдеще ще се говори много за него.Но всичко зависи от Даниел.”

Дали е имало някакви трудности от страна на Черно море при подписването на договора? „Абсолютно никакви проблеми не е имало”, категоричен е Бисер Маринчев. „Клубовете се договориха и факта, че договорът е подписан показва ,че не е имало никакви проблеми.”

Даниел Димов ще започне подготовка с Левски на 10 януари, когато отборът се събира за първи път през 2011 година.