Старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев обвини съдията Николай Йорданов за загубата на „смърфовете” от Славия с 1:2. Според него дузпата за „белите” е била несъществуваща. Той все пак призна, че неговите футболисти не са показали добра игра.

„Не се получи добър мач, футболните достойнства бяха много малко в този мач. Нашият отбор не показа това лице, което показва вкъщи. Резултатът и играта, които показахме срещу Славия не ни задоволява”, заяви Матушев.

„Явно нямаме още този манталитет. Нашият отбор е много млад, но мисля, че с времето всичко ще се изглежда. Но аз мисля, че съдията бе предрешил мача Славия да победи, това е лично мое мнение”.

„С нищо не ме изненада Славия, всичко това го бяхме уточнили на разбора. Самир имаше здравословни проблеми и това оказа влияние на неговата игра. Не се получи това, което искахме”.

„Мисля, че дузпата, която съдията даде, не беше дузпа. Напрежението и целите, които си поставяхме, малко ни натежаха. Локомотив показва съвсем друго лице вкъщи”, допълни Матушев.