Старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев обмисля вариант, при който да пусне и тримата налични нападатели да играят в контролата с Димитровград в събота. След като и словенецът Яка Щромайер пристигна на проби, а Патрик Огунсото не е сериозно контузен, за Матушев стана проблем как да пусне и тримата, заедно с Раймонди, в игра. Естествено не по едно и също време на терена. Засега най-лесният вариант е да играят по 30 минути, но Матушев заяви, че до последно ще мисли дали тримата ще играят по равно, или ще даде повече минути на словенеца.

Мачът Локомотив Пловдив – Димитровград е в събота от 13 часа и ще се играе на стадион „Пловдив”. На него ще присъства и собственикът на клуба Коко Динев, който не присъства на 5 януари на първото занимание на „черно – белите” за 2011 година. За сметка на това Динев бе в Испания за да гледа как се готви отборът му за новия сезон.

След проведените тренировки на българска земя, най-добрата новина за старши треньора Неделчо Матушев е, че няма контузени футболисти и той ще може да покаже на феновете в събота не само новите, но и всички налични състезатели на Локомотив.