Един от новите играчи в Берое Стара Загора Елио Мартинс даде интервю пред Гонг след снощната победа над Етър с 1:0. В първите два кръга португалецът записа две попадения в мрежите на Ботев Враца и Лудогорец.

„Знаехме, че ще играем срещу прибран и компактен тим. За нас беше важно, че спечелихме, а можеше спокойно мачът да завърши наравно. Искахме повече победата, спечелихме този домакински мач. Стъпка по стъпка продължаваме напред. Вече свиквам с всичко. Отборът и хората в града са много приятни. Директорите, треньорите, колегите ми също помагат, за да се чувствам добре. Ние ще играем мач за мач, вече минаха три срещи. Двете ги спечелихме, едната я загубихме. Мисля, че сме от кандидатите за добро представяне в първенството. Мачовете бяха различни, защото някои отбори играят по-затворено, а други – не. Ще се постараем да бъдем сред първите в шампионата. Ще се борим за трите точки във всеки мач, а сметките ще ги правим на финала. Много ми помага, че в отбора има доста португалци и бразилци, но искам да кажа, че и българите в отбора са добри приятели и ни помагат да се адаптираме. Мисля, че това е начинът интеграцията в един клуб да бъде лесна. Сега ни остава да се готвим и да търсим победата във всеки мач“, заяви Мартинс в интервюто си пред Гонг.

„За победата срещу Етър ни помогна много публиката. Те бяха до нас през цялото време. Ако тях ги няма на трибуните, ние ще бъдем никои“, допълни още играчът на Берое.