Талантливият нападател на „Черноморец – Бургас” Мартин Тошев бе опериран успешно в столична клиника. Екипът начело с д-р Хубенов за втори път в рамките на месец, направи интервенция на контузеното коляно на младежкия национал.

Тошев получи сериозна травма по време на шампионатния мач със Сливен, когато скъса предна и странична кръстни връзки. Специалистите от клиниката решиха, че е по-добре за футболиста да претърпи две операции в рамките на месец, за да може възстановяването да е по-успешно. Сега на Тошев предстои период на рехабилитация. Той ще бъде изписан от клиниката по-късно днес, след което ще почива още десетина дни. След този период той ще свали конците от оперираното си коляно и ще започне раздвижване и процедури в медицинския център на стадион „Лазур”.

Благоприятните прогнози предвиждат след около пет месеца футболистът за започне пълноценни тренировки и постепенно да навлезе в оптимално физическо състояние.

Лично състезателят Мартин Тошев, както и спортно – техническото ръководство на ПСФК „Черноморец – Бургас” изказват своята благодарност на екипа на д-р Хубенов за грижите и вниманието, по време на двете сложни операции на бургаския футболист.