Славия ще има трудна задача при гостуването си на Пирин Гоце Делчев в мач от поредния кръг на "А" група. Въпреки това столичани ще играят за победа в съботната среща, категоричен е старши треньорът на отбора Мартин Кушев.

"Очаква ни тежък мач с отбора на Пирин. Играят добре пред собствена публика. Ще ни бъде много трудно, но очакваме победа. Теренът е тежък, но условията са еднакви и за двата отбора. Успехът няма да дойде лесно, домакините няма да се бият сами. До момента Пирин има девет точки", заяви Кушев.

Миналата седмица Славия загуби с 0:2 от втородивизионния Банско в приятелски мач и според Кушев поражението е дошло в правилен за отбора момент. В четвъртия кръг на "А" група отборът от София разгроми Берое с 6:1.

"Не трябва да мислим, че сме направили нещо голямо. Работихме добре след победата над Берое, но загубата от Банско дойде навреме", продължи старши треньорът на столичани.

"Имаме достатъчно добри футболисти, които ще заместят Жуниньо. Желая му успех и дано премине в още по-големи отбори", каза още Кушев.