Старши треньорът на Славия Мартин Кушев призна, че неговият отбор се намира в дупка, но той няма да се предаде. След равенството 0:0 с Миньор Перник специалистът защити своите играчи, но каза, още че всеки един в клуба трябва да поема отговорност за случилото се.

„Доста говорих и с президента и с футболистите. След разговора, най-вече с футболистите, казах, че няма лесно да се предам. Да, отборът е в дупка, но навсякъде по света го има това. Ние можем да направим така, че да се вдигнем, ние сме едно цяло и всеки трябва да поеме отговорност. Виждам желание във всички, цяла седмица работим така, че да изглеждаме агресивни“, сподели треньорът.

„Коконов получи много жесток удар, бутоните му си личат на крака, но за щастие няма тежка контузия.“

„Чух, че феновете скандират „Оставка“. Ще им кажа, че аз моят екип и футболистите работим само за Славия, за доброто на Славия. Всичко, което правим е със сърце и с чисти намерение, извиняваме се на всички фенове, но се надявам да ни подкрепят“, добави още Мартин Кушев.

„Феновете трябва да знаят, че ние четири пъти повече успеха. Аз виждам, че всички имат желание, а и говорихме цяла седмица за това. Няма футболисти, които да излязат на терена, а да не иска да играе. Важното е да започнем да побеждаваме“, добави Мартин Кушев.