Новото попълнение на Берое Мартин Кавдански заяви, че ще даде всичко от себе си, за да помогне на старозагорския отбор.

„Официално ще подпиша утре сутринта с Берое, защото нотариусите днес вече бяха затворили и не успяхме да оправим документите“, разкри защитникът.

„След като си тръгнах от Локомотив Пловдив, амбицията ми бе да играя в чужбина. По една или друга причина това не се получи. Останах в България и също за съжаление контузията на Ваня Джаферович ме доведе в Берое“, добави 25-годишният футболист.

„Ръководството на Берое се свърза с мен и ми предложиха да дойда и да помогна. Аз се съгласих, защото това е един отбор с традиции в българския футбол и с много привърженици. Нормално е да дойда и да дам всичко от себе си за този отбор и да помогна.“

„В добро функционално състояние съм. Тренирал съм с Марек. Благодарен съм на тях, че тренирах и ми помогнаха да поддържам форма. Готов съм да се включа напълни обороти. Днес направих първа тренировка с Берое и ми трябват още един-два дни, за да свикна с обстановката. Нямам проблеми и веднага мога да играя. Не се притеснявам от нищо.“

„Още не сме говорили на четири очи с Илиан Илиев. Нищо по-специално и по-конкретно не сме говорили. Предполагам, че и това ще стане. Познавам се с всички футболисти от отбора с изключение на чужденците. С повечето сме много добри приятели. Все едно съм бил дълги години в този отбор, така се чувствам. Много добре ме приеха. Няма да имам абсолютно никакъв проблем при адаптацията“, каза още Мартин Кавдански.