Футболистът на Черноморец Бургас Мартин Кавдански остава под въпрос за двубоя срещу Локомотив Пловдив в неделя. Той сам сподели какво е състоянието му, на пресконференция на „акулите“ днес.

„Днес направих първа тренировка с топка. Чувствам се добре, макар все още да имам болки в крака, но се надявам до утре и това да отшуми. При мен е нормално чувството преди този мач да е малко по-различно, защото до преди два месеца бях в този отбор. Там изкарах 3 много хубави години, създадох много добри приятелства. Въпреки това, аз съм професионалист и сега се състезавам за Черноморец. Единственото, което ме интересува е да играя добре и отбора да побеждава. Напрежение в съблекалнята няма. Постоянно си говорим с момчетата, макар това да се прави на три езика. С всяка изминала седмица колектива става по-сплотен и се сработваме все по-добре. Надявам се това да го покажем на терена.

Довечера имаме среща с феновете на тима. Съвсем нормално е във всички отбори феновете да имат възможността да разговарят с футболистите. Мисля, че това е правилното нещо“, добави още централният защитник на Черноморец.