Бразилският халф на Левски Марсиньо даде специално интервю за Гонг минути след като беше представен като нов играч на „сините“. Бившият играч на АПОЕЛ бе любезен да сподели първите си впечатления от тима, който го привлече преди няколко дни:

-Какви са първите впечатления от Левски, тук си вече няколко дни?

-В момента се чувствам много щастлив тук. Групата и колективът са добри. Работи се добре, треньорът се отнася добре. Знам, че с времето ще навляза в моя ритъм, а и в този на отбора. Ще демонстрирам добър футбол за отбора на Левски.

-Треньорът говори португалски, това е добра новина за теб...

-Да, когато бях в Кипър ние се чухме и той ми каза, че ме познава добре, той също е играл в Португалия. Знае за моя период в Маритимо. Този факт, ще ни помогне.

-Защо избра България и Левски?

-Защото получих добри индикации за този клуб. Това е добър отбор, голям клуб, със страхотни фенове. Мисля, че ще бъда щастлив тук, за това избрах офертата.

-Какво ти казаха за агитката, за атмосферата в Левски?

-Научих от разговори с различни хора, че торсидата е много здрава, винаги подкрепя отбора до последно. Надявам се да ги впечатля с изявите си на терена.

-Играл си в клуб като Сантос, кой е най-добрият футболист, с който си бил съотборник?

-Моят опит показва, че най-добрият, с който съм бил съотборник, е Робиньо. Двамата бяхме заедно в Сантос. Той всъщност си е един от най-добрите футболисти.

-Защо не остана в АПОЕЛ Никозия?

-Първо искам да кажа, че всички в този отбор имат моето дълбоко уважение. Там направиха доста за мен. Винаги ще желая успех на отбора. Имам много близки хора там. Направихме прекрасни неща в Шампионската лига, станахме и шампиони преди това. Там решиха да направят някои намаления на разходите. Това е мотивът да не продължа в АПОЕЛ.

-Сприятели ли се с някой в Левски?

-Още не, но и това ще стане. Вече обаче съм играл срещу Рамос там в Кипър. Също и с българина, който днес представиха – Ангелов. Бил съм на терена и срещу Пинто, но в Португалия. Тепърва ще печеля приятели тук.