Бразилският полузащитник на Левски Марсиньо даде кратко интервю за Гонг след двубоя на „сините“ с Пирин Гоце Делчев. Играчът, който е твърд титуляр в схемата на Илиан Илиев, коментира срещата и представянето на Левски от началото на сезона.

„Срещу Пирин стана по-труден мач, отколкото ние очаквахме. Техният отбор игра доста прибрано. През първата част не успяхме да вкараме, въпреки че не липсваха такива възможности. След почивката това се промени, успяхме да вкараме един гол и нещата се наредиха, сподели Марсиньо.

„Смятам, че в първенството Левски върви по много добър път. Демонстрираме качество, вдигаме нивото с всеки изминал двубой и това се вижда. Трябва да поддържаме и пазим този ритъм. Надявам се да печелим, за да вземем и титлата в крайна сметка“, отбеляза още полузащитникът на „сините“ от София.

„В България има доста качествени отбори. На нас ни предстоят доста сериозни срещи, задават се дербитата. Има силни тимове, но ако играем, както до този момент, смятам че в предстоящите дербита ще се представим много добре“, заяви още Марсиньо пред Гонг.

„Жоао Силва е голям футболист. Той има класа, притежава качества. Още не е вкарал гол, но в следващите срещи ще го направи. Вече съм говорил с него, казвам му само да е по-спокоен и нещата ще се получат“, завърши Марсиньо.