Офанзивният халф на Левски Марсиньо говори за Гонг след дебюта си в официален мач със „синята” фланелка. Бразилецът бе титуляр срещу ФК Сараево, но не успя да покаже формата от игрите си по време на контролите в Австрия. Въпреки това, треньорският екип на Левски възлага огромни надежди на Марсиньо за задаващите се битки.

„Най-важното е, че спечелихме първия мач. Видно е, че не сме готови на сто процента. Има още много какво да покажем на хората. Важно е, че запазихме вратата суха, а в момента въпросът е да продължим в следващия кръг. След това смятам, че ще демонстрираме и нашия футбол. Аз мога много повече от това, което показах”, коментира пред Гонг Марсиньо.

„Мисля, че те се показаха като отбор с ниво, това е причината да не бием по-сериозно. Те притежават няколко много добри футболисти. Важното е, че вкарахме вкъщи и не пуснахме гол. Мисля, че хората ще бъдат доволни, ако се класираме. Смятам, че в момента шансовете са 50 на 50. Те имат ниво, ще играят в тяхната страна, ще бъдат подкрепяни от тяхната публика. Ще отбележа, че атмосферата на стадиона много ми хареса. Публиката на Левски е фантастична, помагаше ни през цялото време. Чудесно е да си част от всичко това”, завърши Марсиньо интервюто си след своя дебют за Левски.