Бразилецът Марсело Буено Карнавал направи първа тренировка с Левски. Той е на няколко дневни проби. Карнавал играе като централен защитник.

В България е от 3 месеца и досега се е подвизавал в третодивизионния Хасково,където е изиграл няколко мача. Мениджър на Марсело е Здравко Узунов, бивш президент на ФК Хасково. Именно той е предложил на сините бразилския играч.

„Сегашният играч на Спартак Вн Даниел Моралес ми предложи да обърна внимание на Карнавал, заяви за Гонг мениджърът Здравко Узунов. Момчето е на 20 години и е много талантливо. Моралес ми каза, че знае качествата му и вярва в бъдещето му. Уредих жълтата карта и пътуването на Марсело и от 3 месеца той е при мен. Правата му също са в мен. Виждам голямо бъдеще в него и затова го предложих на Левски.”

Марсело Буено Карнавал е роден на 1 януари 1988 година. Висок е 182 см. Идва в Европа от школа за млади таланти „Еscola CSB sports”. Карнавал веднага се сдуши с останалите бразилци в Левски. Той излезе на първа тренировка в тяхната компания и с екипировка с номер 4. Младият талант се отличаваше от останалите си сънародници по белия цвят на кожата, но като тях вече се опитва да говори на български.

Вагнер и Жеан Карлос тренираха отделно от основната група, като въртяха обиколки. Същото правеше, но сам и Шакиб Бензукан. Георги Иванов пък предпочете да тича в компанията на кондиционния треньор Ясен Екимов. В видимо добро настроение проведе заниманието и рожденика Николай Димитров, който е роден преди 21 години и получи много поздрави от съотборниците си още в съблекалнята, където ги й почерпи.