Футболистът на шампиона Лудогорец Марселиньо спечели наградата „Футболист на футболистите“ за сезона 2014/2015 във футболното ни първенство. „Благодаря на всички за наградата. Благодаря на всички си съотборници, на президента и треньорите в клуба“, сподели на български щастливият Марселиньо.

Негови подгласници станаха Иван Цветков от Ботев Пловдив и Светослав Дяков от Лудогорец. Цветков не присъства на церемонията и неговата награда получи Цветелин Чунчуков. „Благодаря от името на Иван. Надявам се да продължи още няколко години да ни радва“, каза Чунчуков.

„Благодаря за наградата. Това за мен е една от най-ценните награди, защото идва от колеги. Пожелавам успех на всички млади колеги да са тук на тази сцена, защото това е една от най-ценните и обективни награди“, пък коментира Светослав Дяков.

Димитър Васев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Наградата за най-добър треньор в българското първенство получи треньорът на Локомотив София Димитър Васев. Той не присъства на церемонията, защото е в чужбина, а награда от негово име получи Кристиян Добрев.

„Благодаря от името на Димитър Васев. Тази награда е както индивидуална, така и колективна. В нашия тим има страхотен колектив. Момчетата надминаха себе си, следвайки неговите насоки и препоръки. Благодаря за емоциите, които момчетата и старши треньорът ни дариха“, заяви Кристиян Добрев.