Новият помощник треньор на Ферарио Спасов в Литекс Иван Маринов заяви, че ловчанлии ще имат голямо бъдеще и се надява да стане за втори път шампион на България.

„Мисля, че повече надделя емоцията, защото нещата станаха много бързо. Получих покана от господин Ганчев, което е признание за моята работа и веднага приех. Разбира се, че познавам господин Спасов”, сподели Маринов.

„Надявам се да работим успешно, в което не се и съмнявам. След първата тренировка мога да кажа, че Литекс притежава невероятно голям капитал и бъдеще. От днес мисля само и единствено за Литекс”, добави бившият старши треньор на Локомотив Пловдив.

„Официално съм назначен за помощник треньор. За мен е важно да работя. Никога не съм казвал, че ми е фикция да съм старши треньор. За мен е гордост, че един такъв клуб ме покани да работя”, коментира специалистът.

„Лично аз ще се радвам да стана за втори път шампион на България, а дали ще стане, времето ще покаже. Имах оферти и от други отбори, но нищо конкретно”, завърши Иван Маринов.