В двора на Трето основно училище "Гоце Делчев" футболистът на Беласица Мариян Огнянов засне рекламен клип за третия сезон на ВИП Брадър. Огнянов, който премина на стадион “Цар Самуил” като преотстъпен от Левски отговоря повече от час на въпросите на екипа на Нова телевизия, пристигнал от София за случая. От екипа на ВИП Брадър обясниха, че са се спрели на футболиста заради факта, че той е тръгнал от ниското, а пък сега все още е единственият българин, вкарал гол в най-престижния европейски турнир Шампионска лига.

Мариян Огнянов се снима с ученици от Трето основно училище “Гоце Делчев”- Петрич, раздаде много автографи и пожела на футболните таланти от училището да бъдат трудолюбиви и постоянни за да се развият като футболисти. Учениците пожелаха на доскорошният играч на Левски снимките да му подействат добре и да вкара два гола за Беласица в предстоящия мач с ЦСКА. Снимките попречиха на Мариян Огнянов да гледа изявите на бившия си тим в мача срещу Вихрен от турнира за купата на България.

От Нова телевизия така и не обясниха защо са избрали Трето основно училище "Гоце Делчев" за арена на снимките. Това обаче е още една отлична оценка за все по-голямата популярност на учебното заведение.