Скандалният нападател на Левски Мариян Огнянов сподели за Гонг, че никога няма да забрави двата инцидента, в които се включи. Единственият футболист вкарвал гол за роден тим в Шампионската лига каза, че е изпаднал в голяма криза след побоя в Лом.

„Никой от отбора не ми се обажда, а и честно казано аз не вдигах на телефона си. Бях в голяма криза, заради случилото се. Все още не съм разговарял и със Стоилов. Никога няма да забравя двете сбивания, макар че много ми се иска да не се сещам за тях”, отбеляза Огнянов.

„Ще направя всичко възможно да предотвратя тези инциденти. Това е най-малкото, което мога да сторя. Това пречи само на мен, на никой друг. Искам до докажа, че не съм такава личност”, отсече вкаралият гол на Челси нападател.

Мариян Огнянов смята, че ще е готов за игра след две седмици. „Надявам се бързо да върна нивото си, което бях стигнал преди инцидента. Трябва да върна доверието, което е загубено. Това ще е най-трудното нещо. Колегите ми се стараят да застанат зад мен след този инцидент”, продължи юношата на Левски.

„Надявам се да стана добър футболист. Искам да си заслужа мястото в Левски. Да играя добър футбол и да слушам какво ми се казва. Първо, трябва да си променя мисленето и второ, да се стегна в тренировките, да слушам и да вкарвам голове”, допълни талантливият левскар.