Нападателят на Левски Мариян Огнянов призна, че ако Станимир Стоилов напусне Левски, много ще му липсва.

„Ако си тръгне, ще ни е мъчно на всички юноши в отбора, а смятам, че и на другите футболисти. Все пак аз съм оптимист, че утре всичко ще се нареди и Стоилов ще си остане в Левски”, коментира единственият футболист на Левски, вкарвал гол в Шампионската лига.

Огнянов бе от малкото футболисти на Левски, който уважиха празника на детско-юношеската школа на „сините”.

„Този празник е една хубава идея и дано продължава. Пожелавам на юношите да продължават в същия дух. Тази година ще е готово и общежитието, и е хубаво да се възползват от тези условия. Мечтите се сбъдват и те също може да попаднат в мъжкия отбор”, отбеляза роденият в Лом нападател.

„Като всеки млад футболист и аз искам да играя. Опитвам се по време на контролите, в които ме пускат, да се представям добре. Надявам се да направя една добра подготовка и в следващите 5-6 месеца да дам всичко от себе си, за да стана титуляр в Левски”, каза още Огнянов.

„Минавало ми е през ума, че мога да си остана само с онзи гол срещу Челси. Но не смятам, че ще стане така. Ако получавам шанс и играя по-продължително няма да си остана с този гол. За бразилците, които ще дойдат в Левски, какво да кажа, смятам че ще вдигнат нивото на отбора, а и конкуренцията”, завърши юношата на Левски Мариян Огнянов.