Три смени ще направи Георги Иванов в стартовия състав на Левски за мача с Шериф, в сравнение с първата контрола. Той ще остави да почива французина Седрик Бардон, а ще направи и още две промени в стартовите единадесет. На мястото на Бардон в стартовия състав ще се появи Мариян Огнянов. Още една от промените е в халфовата линия, на мястото на Сашо Александров ще започне Дарко Тасевски, който пропусна мача с Прибрам, спечелен от шампионите с 5:0. Третата промяна ще е в нападение, където Николай Димитров ще заеме мястото на Жоазиньо. Георги Христов, който пропусна контролата с чехите, е готов за игра и ще вземе участие в мача днес, който е от 15 часа.

Георги Иванов ще започне с Петков- Бензукав, Топузаков, Милиев, Минев- Сърмов, Огнянов, Тасевски- Телкийски, Антонов, Димитров.

През второто полувреме за Левски ще играят Митрев- Балтанов, Бензукан, Генев, Станчев- Йовов,Тевия Александров, Жоазиньо- Христов, Кръстовчев. След почивката Левски ще е с двама нападатели и четири халфа. Юношата Иван Стоянов ще пропусне мача.

Двубоят Левски – Шериф ще следим на живо по Дарик радио и в сайта.

Нападателят на Левски Еньо Кръстовчев навършва днес 26 години!