Нападателят на Черно море Мирослав Манолов както обикновено бе сред най-активните на терена в дербито с ЦСКА (0:0). „Опитваме се да се надлъгваме тактически, и така стигнахме до 0:0,” обясни голмайсторът на „моряците”. „Първото полувреме ние диктувахме играта, през второто отпаднахме физически, и с оглед на тежкия мач в сряда.”

„Не смятам, че шансовете са изпуснати, има още 16 мача до края. Мисля, че ако направим силна пролет като миналата година, можем да свършим там, където и миналата година. Разликата не е голяма, мисля, че ще наваксаме,” добави стрелецът.

„Нормално е, футболът не е война,” завърши Миро Манолов относно миролюбивия характер на мача с ЦСКА.

Неговият съотборник Радослав Бачев допълни:„Мачът бе много важен за нас, искахме да спечелим, с оглед къде сме в класирането. Една победа ни даваше пак шансове за Европа. Но равенството бе заслужено. Все още имаме шансове за Европа, има много мачове до края.”

„Имахме положения през първото полувреме, не успяхме да ги реализираме. ЦСКА имаха едно-две положения през второто полувреме. Смятам, че хиксът е напълно заслужен,” обясни Бачев.