Полузащитникът на Литекс Станислав Манолев заяви пред Гонг, че очаква протоколен реванш с Беса в четвъртък. „Оранжевите” приемат албанския тим от 19 часа на Градския стадион в Ловеч след победа с 3:0 в Дуръс преди 2 седмици в първата среща от втория квалификационен кръг от турнира за Купата на УЕФА.

„Настроението в нашия тим е приповдигнато след победата над Левски в събота. Още повече, че решихме двубоя с Беса още в Албания. Не вярвам, че Ферарио Спасов ще допусне подценяване от наша страна. Очаквам да запишем поредна победа в Европа. Все още не си избирам съперник за следващия кръг на турнира, но се надявам да е някой по-лек”, каза младокът, който най вероятно ще пропусне срещата с тима от Кавая заради травма в глезена.

„Трябваше на всяка цена да победим шампионите, за да запазим шансове за титлата в първенството. Сега отново сме в битката за трофея”, изрази задоволството си десният халф на ловчанлии.

Манолев добави, че вече е свикнал с липсата на продадения в испанския Селта Петър Занев: „Нормално бе отначало да ми е малко трудно. Все пак той беше най-добрият ми приятел. Надявам се през новото първенство да показвам все по-добри игри и ако някой ме забележи и аз да заиграя в някой силен европейски отбор”, завърши футболистът на „оранжевите”.