Станислав Маламов е с луксация на лявата раменна става и няма да може да тренира в продължение на 3 седмици, съобщава клубният сайт на Локо Пд. Халфът се контузи по време на двубоя срещу Левски вчера и сега рамото му е обездвижено.

В края на седмицата се очаква тренировките с отбора да поднови Дани Кики. В четвъртък той има контролен преглед, след който ще стане ясно дали може да почне леки бегови упражнения.

Халфът счупи нос и лицева скула по време на контролата с Нефтохимик, когато беше официалното представяне на Локомотив (Пд) за новия сезон.

Локомотив (Пд) ще изиграе нова контрола срещу третодивизионния Евроколеж (Пд). Спарингът този път ще е на Лаута в четвъртък (1 август) от 19,00 часа. Миналата седмица черно-белите вече премериха сили с „колежаните” и победиха с 3:0 на техния терен в село Оризари.

Ето и пълната тренировъчна програма на отбора до мача с Берое, който е в понеделник (5 август) от 21,00 часа на Лаута:

Вторник (30 юли) – почивка

Сряда (31 юли) – тренировка от 18,00 часа на помощния терен

Четвъртък (1 август) – тренировка от 10,00 часа на помощния терен, от 19,00 часа контрола с Евроколеж (Пд) на официалния терен на Лаута

Петък (2 август) – тренировка от 20,30 часа на официалния терен

Събота (3 август) – тренировка от 10,30 часа на официалния терен + възстановяване. От 12,00 часа пресконференция на Александър Станков

Неделя (4 август) – тренировка от 18,00 часа на официалния терен (заниманието е закрито за фенове и журналисти: журналисти могат да присъстват само в първите 10 (десет) минути).