"В един голям клуб не би трябвало да се случват подобни неща, но каквато ни е страната, такъв ни е футболът", каза бившият директор в ЦСКА Георги Илиев – Майкъла.

Бившият директор на ЦСКА Калоян Стоянов бе арестуван след жалбата, която Младенов добави и може да бъде задържан за 24 часа. Органите на реда пък в продължение на няколко часа разпитваха Младенов след скандала между двамата по-рано днес.

Цимбика нахлу в съблекалнята да иска обяснения от Младенов и екипа му за отказа да се привлече играч на проби и явно се е стигнало и до физическа саморазправа.

"В един голям клуб не би трябвало да се случват подобни неща, но каквато ни е страната, такъв ни е футболът. Заплахите не са нормално нещо. Не съм съвсем наясно с инцидента. Виждате каква е реакцията на полицията за всичко. Не знам защо си мислите, че футболът трябва да е на европейско ниво, след като страната ни не е на европейско ниво. Оттам идват всички подобни неща, защото всеки си мисли, че има свобода да прави каквото си иска", каза Майкъла.

Георги Илиев продължи с коментар за срещата между Берое и Славия (2:0): „Славия днес не игра добре и Берое ги надигра тотално. Вижда се работата на един много добър треньор, който с всеки мач доказва, че Берое ще е труден противник. Предстои им мач с ЦСКА и според мен ще бъде тежко". /БГНЕС