“Нямам проблем с Гара, защото аз го взех, когато той не играеше. Доведох го в Пловдив, в Локомотив Пловдив. По това време той не беше звезда, беше просто един играч”, сподели мениджърката мадам Ба специално за Гонг за ситуацията около аса от “Герена” Гара Дембеле.

“От там го доведох в Левски, така че си свърших работата. И в Левски сега той е голяма звезда и прави проблеми. Ако се стигне до съда или до ФИФА, проблемът ще е той, а не аз, защото в правилата на ФИФА се казва, че ако имаш договор с агент, ти трябва да си с този агент, докато изтече договорът. Такива са правилата”, добави тя.

“Базил е добър играч. Добро момче е, и има добър манталитет и отношение. Надявам се, че ще се справи в Левски. Добър футболист е и може да вкарва голове. Това е неговата работа. Мисля, че Базил също ще е много добър футболист за Левски”, продължи мадам Ба.

“За момента Юнес Бенжаюн е в Локомотив Пловдив, но ако от ръководството на Левски кажат, че го искат - няма проблем. Мисля, че двете ръководства могат да се справят, но както казах в началото, ако един клуб иска играч и мисли, че може да помогне, то играчът може да дойде. Юнес би искал да дойде, разбира се, защото Левски е добър клуб. За момента финансите са на страната на президента на Левски, но може би също така Коко Динев не иска да го пусне, не знам”, завърши мениджърката.