Бразилският ас на Левски Лусио Вагнер отново тича. Защитникът лекува контузия от доста време, а от днес провежда и бегови упражнения. Националът на България ще продължи да се готви по индивидуален план, но едва ли ще е готов за следващите няколко мача на „сините”.

Георги Сърмов, Живко Миланов и Жеан Карлос нямат много големи шансове да вземат участие в предстоящия мач на Левски срещу Марек в Дупница.

Нападателят Карлос стресна треньорското ръководството в края на двубоя със Спартак Варна. Голмайсторът се строполи на терена, като останаха съмнения за тежка травма.

„До сряда има много време. Изпитвам болки в задната част на коляното”, призна пред Гонг Жеан Карлос.

Сърмов не бе в групата вчера, а тази сутрин въртеше обиколки. Халфът е измъчван от болки в адукторите.

Положението на Живко Миланов също буди сериозни притеснение в екипа на Станимир Стоилов. Вторият капитан на Левски бе сритан от играч на Спартак и е с контузия в ахилеса. Миланов все още накуцва и на този етап участието му в сряда изглежда невъзможно.

Утре се очаква да има по-голяма яснота относно състоянието на триото контузени. Играчите ще минат обстойни медицински изследвания, които ще покажат, колко време Стоилов няма да може да разчита на Карлос, Сърмов и Миланов.